MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Mancare, piureuri

Ardei umpluti cu carne

Submitted by on Sunday, 7 February 2010No Comment
  • Ardei umpluti cu carne: carne 360 g, ardei gras 6 buc, ulei 60 ml, orez 20 gr, ou 1 buc ( sau galbunus sub 1 an), verdeata 1015 gr, sos de rosii 600 ml,

Se curata ardeii de miez si cotoare, se spala si se oparesc sa nu fie amari. Se toaca carnea ( eu prefer de piept de pasare), se amesteca cu jumatate din cantitatea de ulei, cu orez, cu verdeata tocata marunt si oul. Se umplu ardeii si se fierb cca o ora intr-un sos de rosii la care se adauga si restul de ulei. Se pot servi cu smantana sau iaurt.

Comments are closed.