MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Mancare, piureuri

Ardei umpluti

Submitted by on Thursday, 4 March 2010No Comment

1-2 ardei de marime mai mica, 1 ceapa mica sau praz , 1 galbenus ( daca bebe are peste 7-8 luni), 300 gr de piept de pui tocat, 1 lingurita orez, 1 lingurita iaurt sau smantana, 1 rosie fara samburi, patrunjel verde

Se amesteca carnea cu orezul, prazul sau ceapa, rosia, patrunjelul tocat si galbenusul iar cu umplutura obtinuta se umple ardeii curatati de samburi. Pentru a nu pastra un gust amar, se oparesc inainte de a se umple. Cu o felie de rosie sau capacul de la ardei se acopera umplutura si se pun la foc mic. Se poate pune la fiert si un pic de bors.

Comments are closed.