MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Meniu de Paste

Bors de miel

Submitted by on Friday, 19 March 2010No Comment

1 kg carne de miel, 80 gr orez, 10 fire ceapa verde, 600 ml bors, 20 ml otet, 1 morcov, 1 pastarnac, 1 patrunjel, o legatura patrunjel frunze, o legatura de leustean, 1 galbenus, 50 ml smantana, sare , piper

Carnea se spala, se curata de pielite, se sareaza si se lasa deoparte 45 minute. Se pune apoi la fiert carnea avand grija ca apa sa treaca de carne macar cu 2-3 degete si se aduna spuma. dupa un sfert de ora, se adauga legumele taiate. Orezul se fierbe separat, dupa care se trece sub jet de apa rece , sa se desfaca boabele. Se adauga in vas, dupa ce au fiert legumele si se potriveste de sare si ce condimente mai doriti sa puneti. Borsul se fierbe separatcu leustean, apoi se toarna in oala. Dupa cateva clocote aduagam galbenusul batut cu smantana, iar la sfarsit, cand luam de pe foc, patrunjelul proaspat.

Comments are closed.