MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Mancare, piureuri

Budinca de dovlecel si mar

Submitted by on Wednesday, 17 February 2010No Comment

1 dovlecel,  1 mar,  200 gr branza de vaci,  1 ou ( sau un galbenus de ou pentru copii sub 1 an),  2 linguri gris,  1 lingurita zahar,  100 ml lapte
Se rad dovlecelul si marul pe razatoarea mica. Se bate oul si se amesteca cu toate ingredientele.

Se unge un vas termorezistent (yena)  cu unt si pesmet, se adauga compozitia si se coace la cuptor la foc mic cca 20- 30 minute. (pentru ca are gris poate fi servit copiilor incepand cu 7 luni, dupa introducerea glutenului in alimentatie)

Observatie:

–         pentru copiii sub un an, se foloseste numai galbenusul

–         adaugarea zaharului nu este obligatorie, budinca iese foarte gustoasa si fara.

Comments are closed.