MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Retete de post

Chiftelute din dovleac

Submitted by on Friday, 12 February 2010No Comment

1-2 buc dovlecel (mai marisori), 3-4 catei usturoi, faina, sare, piper, ulei pentru prajit

Dovleceii se curata si se dau prin razatoarea mare. Se sareaza si se storc. Adaugam la dovleceii razuiti si storsi, usturoiul pisat (se pune usturoi dupa gustul fiecaruia mai mult sau mai putin), sare si piper dupa gust. Adaugam atata faina pana compozitia devine omogena si nu se desface. Formam chiftelute si le prajim in ulei incins.

Se scot pe servetel pentru a se scurge grasimea. Se servesc cu sos de rosii, pasta de hrean, mustar.

Comments are closed.