MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Supe si ciorbite

Ciorba de perisoare

Submitted by on Sunday, 7 February 2010No Comment
  • Ciorba de perisoare: piept de pui tocat 500 gr, ceapa 150 gr, zarzavat ( morcov,patrunjel, telina) 400 gr, orez 50 gr, ulei 30 ml, rosii 200 ml, ou ( daca e sub 1 an, doar galbenus), bors 250 ml, sau suc de lamaie 4 lingurite, apa 3 l.

Se pun legumele la fiert. Se fac perisoarele din carnea tocata amestecata cu orez, putin patrunjel tocat marunt, ou si se pun la fiert in supa de zarzavat. Cand perisoarele au fiert se pun rosiile, curatate si tocate, ulei. La sfarsit se pune verdeata tocata marunt si se acreste cu bors sau lamaie.

Comments are closed.