MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Retete pentru papaciosi mai mari si intreaga familie

Ciorba radauteana

Submitted by on Saturday, 23 October 2010No Comment

1-2 bucati piept pui, 2 morcovi, 3-4 cartofi, 1-2 ceapa, 1 radacina de patrunjel, 1 telina mica, 200 g smantana,2 oua, 3-4 catei usturoi, 1 legatura patrunjel, sare, otet sau lamaie pentru acrit, o lingura de faina.

Se fierbe pieptul de pui impreuna cu legumele in 2-3 l de apa cu sare, pana cand carnea este foarte bine fiarta. Se scoate carnea si legumele iar supa se strecoara. Daca pieptul are pielita sau oase, acestea se indeparteaza. Carnea se taie bucatele cat mai mici, la fel si legumele. Se pun carnea si legumele inapoi in supa. ( legumele se pot pasa cu blenderul)

Se amesteca smanatana batuta cu galbenusurile de ou si faina, se adauga peste supa fierbinte, pentru a aduce amestecul la temperatura ciorbei si a nu se branzi.  Se acreste cu otet sau zeama de lamaie.

Separat se face mujdei de usturoi, se pune supa peste el si se lasa un pic, apoi zeama se strecoara. Se potriveste de sare, la alegere se poate pune si piper alb.

Ciorba  radauteana se serveste fierbinte, presarata cu verdeata tocata marunt.

Comments are closed.