MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Supe si ciorbite

Ciorba taraneasca cu carne de vita

Submitted by on Sunday, 7 February 2010No Comment
  • Ciorba taraneasca cu carne de vita: carne de vaca 60 gr, morcov 25 gr, albitura 15 gr, bors 40 ml,ulei 10 ml, leustean 5 gr, verdeata 5 gr, smanatana 5 gr, apa 750 ml

Se taie carnea in bucati, se pune la fiert in 25o ml apa rece. ( daca copilul este mai mare, peste 1 an, se adauga un pic de sare). Dupa ce s-a indepartat spuma, se adauga legumele taiate marunt. Cand carnea si legumele sunt fierte, se adauga borsul, clocotit separat si uleiul. Se lasa sa clocoteasca un minut. Se serveste cu leustean si verdeata, la alegere si cu  smantana.

Comments are closed.