MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Mancare, piureuri

Ciulama de pui

Submitted by on Sunday, 14 March 2010No Comment

200g carne pasare, 1  ceapa mica, 1 morcov, 1 jum radacina de patrunjel,  o lingura ulei, 1 lingurite faina, 50ml lapte, zeama de carne.

Bucatile de carne se fierb impreuna cu zarzavatul tocat. Separat, intr-o cratita, se incinge uleiul, se adauga faina amestecata cu lapte  si cu zeama de carne, amestecand mereu cu telul, sa nu se formeze cocoloase. Se fierbe pana cand capata consistenta unei smantani groase, se adauga bucatele de carne si se mai da un clocot. Se serveste fierbinte cu mamaliguta.

Comments are closed.