MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Meniu de Paste

Drob

Submitted by on Monday, 18 April 2011No Comment

500 gr maruntaie de miel, doua bucati de carne de miel mai grasa, 4 oua, 30 gr pesmet, 25 gr smantana, 30 ml ulei sau 25 gr untura, 50 ml coniac, 4 fire usturoi verde, 4 fire ceapa verde, o legatura de patrunjel verde, sare, piper, prapure.

Maruntaiele se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Separat se fierb bucatile de carne. Se lasa sa se raceasca si se toaca, iar ficatul se taie bucati foarte mici cu cutitul. Se amesteca intr-un vas impreuna cu celelalte ingrediente. Se unge o tava cu untura sau ulei, se asterne in ea prapurul dupa ce a fost curatat cu sare si otet, se aseaza umplutura si se inveleste cu marginile prapurului. Se mi unge drobul cu untura sau uleiul, dupa care se da la cuptor.

Comments are closed.