MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Meniu de Paste

Dumicat

Submitted by on Monday, 18 April 2011No Comment

250 gr cozonac, 500 ml vin dulce, 150 gr zahar, coaja de lamaie rasa, un baton de scortisoara mic.

Vinul se pune la fiert cu zaharul, coaja de lamaie si scortisoara. Cozonacul ( se folosesc felii uscate de cozonac), se taie cubilete si se pun intr-un bol. Se toarna deasupra vinul fiert si se amesteca usor cu o lingura de lemn. Bolul se da la rece si se lasa pana se Umala cozonacul si absoarbe bine vinul. Se poate servi presarata cu nuca macinata.

Comments are closed.