MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Mancare, piureuri

Ficat de pui cu legume

Submitted by on Sunday, 14 March 2010No Comment

1 ficat, 1 cartof, 1 morcov mic, 1 jum de dovlecel, 1 lingurita de smantana/ iaurt , marar- cateva fire, 2-3 fire patrunjel.

Ficatul se pune la fiert separat de legume cam jumatate de ora. In apa  clocotita se punlegumele si inainte cu 10 min. de a opri focul se adauga si verdeata (patrunjel si marar). Apoi se scot toate legumele, se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit legumele, se amesteca impreuna cu ficatul la blender si cu lingurita de smantana sau iaurt.

Comments are closed.