MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Prajituri

Foi de napolitan umplute cu nuca

Submitted by on Monday, 29 March 2010No Comment

2 foi de napolitane

Crema:200gr nuca, 100 gr zahar, 4 galbenusuri, 250 gr unt

Caramel:200gr zahar

Se zdrobeste nuca sau se da prin masina de nuca o parte iar alta  parte se rupe  bucatele.

Se topeste untul in cratita,la bain marie apoi se adauga zaharul si urmeaza galbenusurile. Se amesteca totul bine pana se ingroasa. Se adauga nuca si se lasa deoparte.

cele  200 g zaharse topesc  in alta oala si se toarna peste compozitia cu nuca, amestecand bine. Ea se va ingrosa treptat. Asa fierbine se pune pe o foaie de napolitan apoi peste punem repede ce-a de-a doua foaie de napolitan si se preseaza bine.Ca sa stea presata bine se poate pune peste o tava sau ceva mai greu.

Comments are closed.