Violenta domestica!!!

Moderators: Cherie, psihdinupopa

User avatar
Cherie
Site Admin
Posts: 6974
Joined: Wed Mar 10, 2010 9:05 pm
Location: Sibiu
Contact:

Re: Violenta domestica!!!

Postby Cherie » Mon May 10, 2010 2:33 pm

si legat tot de violenta... uneori un cuvant ironic sau spus cu rautate doare mai tare decat o palma... =12talk=
ImageImage
ImageImage

User avatar
gdoina
Floare de nu ma uita
Posts: 1342
Joined: Sat Mar 13, 2010 9:16 am
Location: Botosani
Contact:

Re: Violenta domestica!!!

Postby gdoina » Mon May 10, 2010 6:05 pm

Georgiana ,doamne fereste sa te cred o persoana agresiva,spuneam doar ca atunci cand esti tentata sa-l pedepsesti ,amana momentul ,fa altceva,stiu ca-ti pare rau dupa dar el sufera micutul.Nu fac morala nimanui vis a vis de cum isi educa copii,doar imi spuneam parerea mea fata de violenta,am vazut unde duce si nu era ceva bun =1nono= (am avut rude violente mai ales cu copii)..
ImageImage

User avatar
Lili77
Floricica sfatoasa
Posts: 2870
Joined: Wed Apr 14, 2010 3:38 pm
Location: Focsani
Contact:

Re: Violenta domestica!!!

Postby Lili77 » Sun May 16, 2010 8:47 pm

Legat de violenta nu cred ca e cineva de acord cu ea,dar totusi ea poate fi de mai multe feluri,nu consider ca o palma la funduletul unui copil este egala cu violenta,e adevarat ca eu am mai atins-o pe Sorina cand ma enerveaza rau,dar ii dau incet si niciodata nu plange,in schimb daca ii dau o palma si o cert mai tare atunci plange.
Noi am fost 3 frati si nu pot spune ca ai mei ne bateau si acum daca mama ma vede ca o cert pe Sorina,imi spune ca ea nu ma certa cand faceam prostii,( probabil de aceea am fost foarte rasfatata si faceam numai ce vream eu),mai rau a vazut pe sora mea cand a dat in baiatul ei si mama a plans(ea l-a crescut de la 7 luni pana la grupa mare de gradinita),nu suporta sa zici ceva de el,dar era asa de rasfatat,acum insa are 10 ani si s-a schimbat odata cu scoala.
Oricum nici eu nu suport sa se ia cineva de Sorina,daca tati o cearta(nu a atins-o niciodata),ma supar rau,dar nici eu nu zic nimic,o las in pace,ca si el cand ma vede pe mine ca ma dau la ea,niciodata nu ne confruntam de fata cu ea,mai ales ca intelege tot ce zicem,azi el a zis ca ar lua-o in oras si ea imediat se tinea de pantalonii lui. =1bye=


Return to “Psihologia copilului si familiei”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest