MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » COPILUL MEU

Galuste de ficat

Submitted by on Sunday, 7 February 2010No Comment
  • Galuste de ficat: ficat de vita sau pasare 100 gr, paine 2-3 felii, lapte 50 ml, unt 40 gr, 1 galbenus de ou

Ficatul fiert sau crud se trece prin masina de tocat, apoi painea inmuiata in lapte si stoarsa. untul se freaca pana devine spumos si se amesteca cu ficatul, painea galbenusul de ou. Din compozitie se fac perisoare, care se fierb in supa de legume. Se servesc in supa ori ca garnitura la piure de zarzavat.

Comments are closed.