MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Meniu de Paste

Miel cu spanac

Submitted by on Monday, 18 April 2011No Comment

750 gr carne de miel, 2 kg spanac, o lingura faina, 50 gr grasime ( untura), o ceapa, 100 ml suc de rosii, sare, piper

Spanacul se curata, se spala si se pune la fiert in putina apa rece cu sare. Carnea se curata, se portioneaza si se prajeste in untura, intorcandu-se pe toate partile. Se adauga ceapa tocata marunt. Cand spanacul a inceput sa se inmoaie, se toarna cu tot cu zeama peste carne si se lasa sa fiarba impreuna la foc mic. Se ia o jumatate de polonic se zeama, se adauga apa rece si se dizolva faina, turnandu-se apoi in cratita. Se pune si sucul de rosii, se potriveste de sare si piper si se da la cuptor pentru jumatate de ora

Comments are closed.