MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Meniu de Paste

Miel in cuptor

Submitted by on Friday, 19 March 2010No Comment

1 miel, sare , piper negru, paprika, unt ( maioneza sau smantana)

Mielul se curata, se spala si se freaca bine cu sare, piper si paprika. Se pot pune si alte condimente care se potrivesc carnii de miel. Carnea se lasa la marinat timp  de cca 2 ore. Se unge apoi cu unt ( ori cu smantana sau cu maioneza). Dupa ce se infasoara in folie de aluminiu se aseaza in tava sau vas yena si se toarna deasupra zeama care s-a lasat de la marinat. Se baga la cuptor timp de 45 minute. Se serveste cu legume.

Comments are closed.