MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Meniu de Paste

Miel in sos de iaurt

Submitted by on Monday, 18 April 2011No Comment

1 kg carne de miel, 500 ml iaurt, o lingura de faina, 80 gr unt, o legatura marar, sare, piper

Carnea de miel se curate, portioneaza, apoi se prajeste in unt doar cat sa se rumeneasca, dupa care se adauga apa sau zeama de carne si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand carnea este aproape fiarta, se trage putin de pe foc. In timpul asta se amesteca faina cu iaurtul, iar pasta obtinuta se toarna peste bucatile de miel si se amesteca bine. Se adauga mararul tocat, se potriveste de sare, piper si se pune din nou pe foc mic, lasand sad ea in cateva clocote.

Se recomanda a se servi cu mamaliga.

Comments are closed.