MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Meniu de Paste

Miel – reteta de la bunica

Submitted by on Friday, 19 March 2010No Comment

2 kg de muschi de miel, 15 ml ulei, 50 ml vin rosu, 50 ml otet, o capatana usturoi, doua legaturi patrunjel, 2 legaturi marar, piper, sare

Uleiul se amesteca bine cu vinul, otetul, patrunjelul si mararul tocate foarte fin, usturoiul pisat, sarea si piperul. Se unde pe toate partile carnea crestata cu acest amestec si se lasa sa se marineze de pe o zi pe alta. Se aseaza in tava, se toarna deasupra apa, se acopera ( cu folie de aluminiu) si se da la cuptor la foc potrivit timp de cca 45 minute.

Comments are closed.