MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Retete de post

Negresa de post

Submitted by on Saturday, 13 February 2010One Comment

10 mere rase, 2 cani zahar, 1/2 cana ulei, 5 linguri cacao, 1/2 lingurita bicarbonat, 3 cani de faina.

Merele rase se amesteca cu zaharul, uleiul, apoi se adauga cacao, se amesteca si se tine cca 1 ora la frigider.Dupa ce se scoate, se adauga bicarbonatul si faina, se amesteca, iar compozitia se rastoarna intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Se coace la foc mediu timp de 40-50 de minute. Cand este gata se taie si se adauga glazura.

Pentru glazura avem nevoie de: 3 linguri zahar, 3 linguri cacao, 2 linguri margarina, 2 linguri de apa. Se amesteca si se intinde peste prajitura cu ajutorul unui cutit.

Deasupra se presara nuca de coco sau nuca macinata.

One Comment »

  • georykutza said:

    suna bine…o sa fac si eu