MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Retete de post

Pilaf de urzici

Submitted by on Wednesday, 17 February 2010No Comment

2 cani cu orez, 1 ceapa mare,1 ardei,1 morcov,1 mana de ciuperci, 5 linguri piure de urzici, 1 cana cu zeama de urzici,sare, ulei, piper,

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei impreuna cu morcovul si ardeiulaiate rondele . Cand sunt suficient calite, se adauga ciupercile tocate si orezul si se calesc impreuna cateva minute. Se stinge cu  zeama de urzici, si se lasa sa fiarba inabusit pana cand orezul incepe sa se umfle. Cand acesta e aproape gata, se pune si piureul de urzici si se adauga sare si piper dupa gust. Se mai lasa sa fiarba 10-15 minute la foc mic.

Comments are closed.