MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Retete de post

Piure de urzici cu hrean

Submitted by on Wednesday, 17 February 2010No Comment

1 kg urzici, 1 lingura faina, 1 ceapa, 2-3 linguri hrean ras,sare, ulei,

Urzicile se curata, se spala si se oparesc.  Dupa ce s-au fiert in apa clocotita cu sare, se scurg, se trec prin sita si se toaca marunt . Se toaca ceapa marunt, se caleste si se adauga urzicile tocate. Se amesteca faina sa nu se faca cocoloase cu 2-3 linguri din zeama in care au fiert urzicile si se pune peste urzici, la foc mic,  amestecandu-se bine pana se face pasta.

Se serveste cu hrean ras si mamaliguta. ( optional si usturoi)

Comments are closed.