MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Retete de post

Salata de fasole verde cu cartofi

Submitted by on Sunday, 6 March 2011No Comment

500 g cartofi noi mici, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 2 linguri ulei de masline, zeama de la 1/2 de lamaie, un pic de zahar ( cat iei intre degete), sare si piper dupa gust, 2 linguri otet de mere sau aromatizat, o legatura de patrunjel.

Se spala cartofii, se fierb cca 20 minute in apa cu sare. Se scurg si se decojesc. Fasolea, se spala si se fierbe in apa cu sare, dupa care se scurge.
Se curata ceapa, se taie rondele.
Se curata usturoiul si se piseaza.
Ceapa si usturoiul se calesc in ulei,iar cand ceapa e usor inmuiata se se adauga cartofii taiati in sferturi sau rasi pe razatoare, dupa preferinte.
Se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc 5 minute.

Tigaia cu cartofi se lasa sa se raceasca, dupa care se amesteca cu fasolea.
Se face un dressing din zeama de lamaie, zahar, otet, patrunjel, sare si piper care se toarna peste salata.

Comments are closed.