MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Retete de post

Salata de fasole verde cu usturoi

Submitted by on Sunday, 6 March 2011No Comment

1 kg fasole pastai, 3 linguri ulei, 3 linguri otet, o capatana usturoi (sau mai putin), sare
Fasolea se spala, se taie bucati de 3-5 cm si se pune la fiert.Intre timp usturoiul se curata, se face pasta si se freaca cu putin ulei, sare si otet.
Cand fasolea s-a fiert, se scurge de apa si inca fiind fierbinte se toarna peste ea sosul de usturoi.
Salata se serveste rece, ori ca aperitiv, ori ca si garnitura.

Comments are closed.