MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Retete culinare pentru pitici

Sfecla rosie cu piept de pui

Submitted by on Wednesday, 17 February 2010No Comment

1 sfecla rosie mica, 1 cartof, 20/ 30 gr piept de pui, 1 lingurita unt sau ulei de masline.

Se fierb intr-o craticioara cartoful si sfecla taiate cubulete, separat carnea. Cand sunt fierte, se toaca impreuna marunt cu mixerul, se adauga untul sau uleiul si se mai da intr-un clocot. ( indicata pentru bebelusi de la 5/6 luni sau 7 luni pentru cei hraniti la san)

Comments are closed.