MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Supe si ciorbite

Supa de chimen cu crutoane

Submitted by on Saturday, 17 April 2010No Comment

1-2 linguri de chimen, 1 ceapa potrivita, 1 morcov, 1 patrunjel, o felie de paine sau faina de orez, 1 lingurita de ulei de masline, smantana optional

Se pun la fiert legumele curatate si chimenul intr-un litru de apa. Cand sunt aproape fierte, se amesteca faina de orez ( sau de faina) cu un pic de apa si se pune peste supa. Se mai da in clocot cam 20 de minute sa fiarba bine faina. Se strecoara supa, daca doriti morcovul se poate pasa in supa, se adauga uleiul si se mai da in clocot. In farfurie se poate adauga o lingurita de smantana.

Se serveste cu crutoane, care se fac din felii de paine uscate in cuptor. Eu prefer din comoditate sa le fac la prajitorul de paine.

Comments are closed.