MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Supe si ciorbite

Supa de rosii

Submitted by on Sunday, 7 February 2010No Comment
  • Supa de rosii: apa 500 ml, ceapa 30 gr,morcov 50 gr, patrunjel 25 gr,rosii 300 gr, ardei gras o bucata, orez 15 gr, verdeata tocata 5 gr.

Se pun la fiert, dupa ce au fost curatate si spalate, ceapa intreaga, morcovul, patrunjelul si ardeiul gras, taiat felii. Cand legumele sunt moi se adauga rosiile spalate, curatate de coaja si taiate in bucati. Supa se mai fierbe 10-15 min, apoi se ia de pe foc. Ceapa se arunca, iar celelalte zarzavaturi se paseaza prin sita si impreuna cu zeama se pun din nou la fiert, adaugandu-se orezul, ales si spalat. Se lasa sa fiarba pana se inmoaie orezul, completandu-se lichidul pierdut prin evaporare.La servire se adauga unt si verdeata tocata fin.

Comments are closed.