MAMICI IN DEVENIRE

Sunt gravida: ce sa fac? alimentatia in timpul sarcinii,la ce renuntam, cum ne pregatim sa devenim mame: sfaturi,mituri si probleme

COPILUL MEU

ingrijirea si dezvoltarea copilului pe varste si etape de dezvoltare.

SANATATE

Boli si tratamente. Cum ne aparam impotriva bolilor printr-o alimentatie si igiena corecta! Medicina naturista vs. medicamente.

PAGINA PARINTILOR

Sfaturi pentru familie, legislatie,sanatate, psihologia parintilor, sfaturi practice si nu numai.

PAGINA PARINTILOR SIBIENI

Informatii privind servicii acordate familiei si copilului in judetul si municipiul Sibiu ( despre crese, gradinite, medici, centre medicale, scoli, after-school, ONG-uri etc)

Home » Supe si ciorbite

Supa de zarzavat cu paste fainoase

Submitted by on Sunday, 7 February 2010No Comment
  • supa de zarzavat cu paste fainoase: apa 500 ml, morcov 50 gr, telina 10 gr, albitura 15 gr, ceapa 50 gr, ulei 8 ml, rosii 25 gr, paste fainoase 20 gr

Morcovul, telina si albitura si ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se pun la fiert intr-o oala cu capac. Cand dunt pe jumatate fierte, se adauga si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete, rosiile taiate felii. Dupa ce au fiert bine toate legumele, se adauga pastele fainoase ( fierte separat apoi bine limpezite) si uleiul. Se da inca un clocot si se adauga verdeata taiata marunt.

Comments are closed.