tomato soup in white ceramic bowl

Ciorbă de perișoare

Ingrediente:

  • piept de pui tocat – 500 gr,
  • ceapa – 150 gr,
  • zarzavat (morcov, patrunjel, telina) – 400 gr,
  • orez – 50 gr,
  • ulei – 30 ml,
  • rosii – 200 ml,
  • ou (daca e sub 1 an, doar galbenus),
  • bors 250 ml sau suc de lamaie – 4 lingurite,
  • apa – 3 l

Mod de preparare:

Se pun legumele la fiert. Se fac perisoarele din carnea tocata amestecata cu orez, putin patrunjel tocat marunt, ou si se pun la fiert in supa de zarzavat. Cand perisoarele au fiert se pun rosiile, curatate si tocate, ulei. La sfarsit se pune verdeata tocata marunt si se acreste cu bors sau lamaie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
m0du tay4g

Supă de pasăre cu găluște

Next Article
ooxjhjrvy0m

Ciorbă țărănească cu carne de vită

Related Posts