ooxjhjrvy0m

Ciorbă țărănească cu carne de vită

Ingrediente:

  • carne de vaca – 60 gr,
  • morcov – 25 gr,
  • albitura – 15 gr,
  • bors – 40 ml,
  • ulei – 10 ml,
  • leustean – 5 gr,
  • verdeata – 5 gr,
  • smanatana – 5 gr,
  • apa – 750 ml

Mod de preparare:

Se taie carnea in bucati, se pune la fiert in 25o ml apa rece. ( daca copilul este mai mare, peste 1 an, se adauga un pic de sare). Dupa ce s-a indepartat spuma, se adauga legumele taiate marunt. Cand carnea si legumele sunt fierte, se adauga borsul, clocotit separat si uleiul. Se lasa sa clocoteasca un minut. Se serveste cu leustean si verdeata, la alegere si cu  smantana.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
tomato soup in white ceramic bowl

Ciorbă de perișoare

Next Article
white ceramic bowl with green liquid

Supă cremă de fidea

Related Posts