man in blue and white checkered button up shirt holding bread

Miel în cuptor

Ingrediente:

  • 1 miel,
  • sare,
  • piper negru,
  • paprika,
  • unt (maioneza sau smantana)

Mod de preparare:

Mielul se curata, se spala si se freaca bine cu sare, piper si paprika. Se pot pune si alte condimente care se potrivesc carnii de miel. Carnea se lasa la marinat timp  de cca 2 ore. Se unge apoi cu unt ( ori cu smantana sau cu maioneza). Dupa ce se infasoara in folie de aluminiu se aseaza in tava sau vas yena si se toarna deasupra zeama care s-a lasat de la marinat. Se baga la cuptor timp de 45 minute. Se serveste cu legume.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
grilled meat on brown wooden chopping board

Miel. Rețetă de la bunica

Next Article
kle pzmhe3y

Borș de miel

Related Posts