cooked food on white ceramic plate

Salată de fasole verde cu usturoi

Ingrediente:

  • 1 kg fasole pastai,
  • 3 linguri ulei,
  • 3 linguri otet,
  • o capatana usturoi (sau mai putin),
  • sare

Mod de preparare:

Fasolea se spala, se taie bucati de 3-5 cm si se pune la fiert.Intre timp usturoiul se curata, se face pasta si se freaca cu putin ulei, sare si otet.
Cand fasolea s-a fiert, se scurge de apa si inca fiind fierbinte se toarna peste ea sosul de usturoi.
Salata se serveste rece, ori ca aperitiv, ori ca si garnitura.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
pile of printing papers

Alocație nou-născut, alocație de stat, trusou

Next Article
plate full of salad with spice on top of brown board

Salată de fasole verde cu cartofi

Related Posts