sterilizator biberoane

Sterilizatorul de biberoane bebeluși – Importanța utilizării lui, și sfaturi importante

Proaspeții părinti se confruntă cu o problemă comună: potopul absolut de sfaturi primite zilnic. Prietenii bine intenționați, colegii și chiar și străinii de pe stradă își vor împărtăși cunoștințe despre cele mai bune produse pentru noul tău născut.

Cu atâtea informații îndreptate spre tine, s-ar putea să te întrebi cum să separă adevărul de părere. Luați, de exemplu, sterilizatorul de biberoane. Este acesta într-adevăr un produs „must-have” sau vă puteți economisi banii și vă descurcați fără?

Înțelegem cât de stresanta poate fi această perioadă. Suntem aici pentru a curăța aerul cu întrebări de adresat când trebuie să decideți dacă un sterilizator pentru biberoane este cu adevărat necesar.

Da, ai nevoie de un sterilizator. Iată de ce!

Nu trebuie să-ți spunem că noul tău născut este vulnerabil. Dar vom merge înainte și o vom face oricum. Nou născuții au un sistem imunitar subdezvoltat . Deci sunt deosebit de sensibili la infecții cu ciuperci, paraziți, bacterii și viruși.

Deși există multe beneficii pentru sterilizatorul de biberoane, poate cel mai important factor este că îi ajută pe părinți să-și acopere bazele. Majoritatea produselor funcționează rapid și reduc aproximativ 99,9% din germeni și bacterii.

Având în vedere că biberoanele intră direct în gura bebelușului tău, toate acestea sunt o veste grozavă. Cel puțin, un sterilizator de biberoane le oferă proaspeților liniște sufletească.

Deci, ce este un sterilizator de sticle?

Un sterilizator pentru biberoane este o mașină compactă care curăță totul, de la tetinele biberonului până la dispozitive de dentiție și suzete. Funcționează cu energie electrică și folosesc fie abur, fie lumini UV pentru a steriliza sticlele.

Aceste produse sunt grozave pentru părinții copiilor prematuri sau a copiilor care sunt imunocompromiși. În unele cazuri, un sterilizator poate fi chiar recomandat de către medicul pediatru.

Ca un bonus suplimentar, majoritatea sterilizatoarelor de biberoane pot gestiona bucățile mici ale unei pompe de sân. Deci, dacă intenționați să pompați frecvent și trebuie să curățați rapid piesele între utilizări, un sterilizator poate fi o mană cerească.

Când ar trebui să folosiți un sterilizator?

Există anumite circumstanțe în care un sterilizator de biberoane devine mai mult decât o comoditate. Le recomandăm cu tărie atunci când aceste boli sau simptome comune își fac drum prin casa sau comunitatea dvs.: Gripa de stomac, Rotavirus, Vărsături, Hepatita A, Diaree, Intoxicație alimentară.

Sterilizatoarele s-au dovedit a fi eficiente în îndepărtarea contaminanților din sticle. De asemenea, ar trebui să vă sterilizați biberoanele în aceste trei situații:

Înainte de a utiliza sticla pentru prima dată: nu știți unde era sticla înainte de ambalare; sterilizarea acestuia poate proteja copilul de tot felul de germeni.

Dacă intenționați să utilizați biberoane second-hand sau împrumutate: costurile unui nou nascut vă pot determina să căutați materiale în magazinele de consignație. Un sterilizator vă permite să faceți acest lucru în siguranță.

Când bebelușul tău se recuperează de o boală: biberoanele necurate pot duce la reinfecție, ceea ce nu este niciodată o situație bună.

Pentru cele mai bune rezultate, trebuie să sterilizați biberoanele imediat după fiecare hrănire. Acest lucru va ajuta la prevenirea acumulării de bacterii. Iar dacă bebelușul tău se bazează pe formulă, poate fi, de asemenea, o idee bună să sterilizezi periodic și lingura.

Cum se folosește un sterilizator de sticle

În continuare, să aruncăm o privire la aspectele practice ale utilizării unui sterilizator pentru biberoane. Este destul de simplu, dar există câteva lucruri suplimentare pe care ar trebui să le știi:

Înainte de a introduce articolele în sterilizator, spălați-le cu apă fierbinte și săpun

Pentru zonele greu accesibile, folosiți o perie curată pentru sticle

După spălare, clătiți articolele în apă rece

Odată ce ați efectuat acești câțiva pași, veți fi gata să plasați articolele în sterilizator. Vă recomandăm să alegeți un produs care are funcție de uscare. În acest fel, nu veți riscă contaminarea cu un prosop de bucătărie sau un suport de uscare.

Continuați sterilizarea pentru viitorul previzibil

Desigur, nu veți steriliza bunurile copilului dumneavoastră până la vârsta adultă. Dar în primele șase până la douăsprezece luni ale vieții sale, vă recomandăm să faceți din acesta un obicei constant. Atâta timp cât bebelușul bea dintr-un biberon, veți dori să păstrați acele biberoane în siguranță și sterilizate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
baietel

Pașii unei educații pozitive la copiii cu vârsta de 2 ani

Next Article
suzeta

Ce spun studiile despre folosirea suzetei de către sugari

Related Posts