m0du tay4g

Supă de pasăre cu găluște

Ingrediente:

  • carne de pasare
  • 400 gr,
  • morcov 100 gr,
  • albitura 40 gr,
  • telina 60 gr,
  • ceapa 10 gr,
  • ulei 40 ml,
  • verdeata 20 gr,
  • pentru găluște: gris 6 gr, 1 ou (dupa 1 an)

Mod de preparare:

Se pune carnea la fiert, iar dupa ce s-a luat spuma, cand carnea e pe jumatate fiarta, se adauga legumele. Dupa ce s-au fiert, se strecoara supa si se adauga uleiul.se bate oul foarte bine si se adauga grisul in ploaie, amestecand mereu. Se iau galustele cu ligurita si se da pune la fiert vreo 10-15 minute. la servire se adauga verdeata taiata marunt.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
stainless steel fork on red sauce

Ardei umpluți cu carne

Next Article
tomato soup in white ceramic bowl

Ciorbă de perișoare

Related Posts