spoon of soup above bowl of soup

Supă de roșii

Ingrediente:

  • apa – 500 ml,
  • ceapa – 30 gr,
  • morcov – 50 gr,
  • patrunjel – 25 gr,
  • rosii – 300 gr,
  • ardei gras o bucata,
  • orez – 15 gr,
  • verdeata tocata – 5 gr

Mod de preparare:

Se pun la fiert, dupa ce au fost curatate si spalate, ceapa intreaga, morcovul, patrunjelul si ardeiul gras, taiat felii. Cand legumele sunt moi se adauga rosiile spalate, curatate de coaja si taiate in bucati. Supa se mai fierbe 10-15 min, apoi se ia de pe foc. Ceapa se arunca, iar celelalte zarzavaturi se paseaza prin sita si impreuna cu zeama se pun din nou la fiert, adaugandu-se orezul, ales si spalat. Se lasa sa fiarba pana se inmoaie orezul, completandu-se lichidul pierdut prin evaporare.La servire se adauga unt si verdeata tocata fin.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
green soup in white ceramic bowl

Supă de mazăre verde

Next Article
silver steel scoop with noodles

Supă de zarzavat cu paste făinoase

Related Posts