silver steel scoop with noodles

Supă de zarzavat cu paste făinoase

Ingrediente:

  • apa – 500 ml,
  • morcov – 50 gr,
  • telina – 10 gr,
  • albitura – 15 gr,
  • ceapa – 50 gr,
  • ulei – 8 ml,
  • rosii – 25 gr,
  • paste fainoase – 20 gr

Mod de preparare:

Morcovul, telina si albitura si ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se pun la fiert intr-o oala cu capac. Cand sunt pe jumatate fierte, se adauga si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete, rosiile taiate felii. Dupa ce au fiert bine toate legumele, se adauga pastele fainoase (fierte separat apoi bine limpezite) si uleiul. Se da inca un clocot si se adauga verdeata taiata marunt.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
spoon of soup above bowl of soup

Supă de roșii

Next Article
person holding spoon with soup on it

Supă limpede cu legume

Related Posts