person holding spoon with soup on it

Supă limpede cu legume

Ingrediente:

  • morcov – 25 gr,
  • patrunjel radacina – 10 gr,
  • telina – 5 gr,
  • cartofi – 50 gr,
  • frunze paturnjel – 3 gr,
  • apa – 300 ml

Mod de preparare:

Se curata zarzavaturile, se spala si se dau pe razatoare, apoi se pun la foc cu apa care a clocotit, usor racita, intr-un vas bine acoperit. Se fierb aproximativ o ora, se adauga verdeata si se tine vasul acoeprit inca 5 minute. Se strecoara si se poate adauga suc de rosii sau de lamaie. Se mai pot adauga: lapte ( 30-40 ml),unt (5 gr),smantana (15-20 gr) sau un sfert de galbenus de ou.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
silver steel scoop with noodles

Supă de zarzavat cu paste făinoase

Next Article
brown soup on brown ceramic bowl

Ciorbă rădăuțeană

Related Posts