cooked meat on pan

Orez mexican

Ingrediente:

  • 200 gr orez cu bobul lung,
  • 2 rosii oparite si taiate bucatele,
  • 4 catei de usturoi,
  • un morcov,
  • un ardei gras,
  • 200 ml supa de legume,
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • coriandru

Mod de preparare:

Orezul se fierbe si se lasa sa se scurga. Rosiile oparite si fara pielita impreuna cu ceapa taiata bucati si usturoiul se fac piure. Morcovul se taie rondele subtiri, iar ardeiul gras se taie feliute subtiri. Intr-o tigaie, uleiul se incinge si se pun orezul si morcovul feliute. Se lasa la calit cateva minute. Se adauga piureul din rosii, ceapa si usturoi, ardeiul gras si 200 ml supa de legume si se lasa la fiert pana scade, cca 20-25 minute la foc potrivit.Se poate pune coriandru sau patrunjel tocat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
two brown bread on brown wooden tray

Checul bunicii

Next Article
carrots and broccoli on brown wooden chopping board

Salată de conopidă și morcov

Related Posts