grilled fish with vegetable salad on white ceramic plate

Păstrăv la cuptor

Ingrediente:

  • 3-4  pastravi,
  • 1 morcov,
  • 12 buchetele de brocoli,
  • 1 ardei,
  • zeama de 1 lamaie,
  • ulei de masline

Mod de preparare

Fiecare peste eviscerat se aseaza pe o folie de aluminiu, se stropeste cu ulei de masline si zeama de lamaie, langa el se aseaza brocoli ( cate 3-4/ fiecare peste) , morcovul taiat rondele si ardeiul taiat fasii subtiri. Se impacheteaza in folie si se pune in cuptor ( ori in tava ori pe gratarul cuptorului). Se poate servi cu cartofi natur. Pentru bebelusi pestele se alege cu grija de oase si se pasereaza.

Observatie:

  • pentru adulti este foarte gustos daca se unge pestele cu mujdei de usturoi, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
skewed meat in bowl beside knife and fork

Tocană de miel

Next Article
two brown bread on brown wooden tray

Checul bunicii

Related Posts