skewed meat in bowl beside knife and fork

Tocană de miel

Ingrediente:

  • 800 gr.
  • Carne miel,
  • 2 buc.
  • praz,
  • 4 buc.
  • morcovi,
  • 1 telina,
  • 1 radacina patrunjel,
  • 5 cartofi,
  • o lingura faina,
  • 6 cuisoare,
  • 1 lămâie

Mod de preparare:

Se fierb toate legumele taiate in bucatele mici in apa rece si sarata, in care s-au pus si cuisoare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga carnea taiata in bucatele (fara oase). Indata ce carnea a fiert, se scoate si se tine la cald, intr-o cratita pe aburi. Se strecoara supa prin sita, se adauga o lingura de faina, sucul de lamaie, iar la sfarsit, bucatelele de carne. Se lasa cratita pe foc mic, sa mai dea citeva clocote, apoi se serveste tocana fierbinte.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
person holding white and red fish

Saramură de pește

Next Article
grilled fish with vegetable salad on white ceramic plate

Păstrăv la cuptor

Related Posts