Class

”Prima mea carte despre animale” este la 16RON la Litera. Nu rata!

BOOKILIPIR – promoție de iarnă la editura Litera. Reduceri până la 75% la o mulțime de cărți, printre care și volumul National Geographic pentru copii ”Prima mea carte despre animale”.

CLICK AICI PENTRU OFERTĂ

National Geographic Little Kids First Big Book of Animals (Prima mea carte despre animale) este o carte de referință adorabilă despre animale, care va fi cu siguranță bine primită atât de părinți, cât și de bibliotecari.

Plină de creaturi pufoase și solzoase, mari și mici, această carte atrăgătoare îi introduce pe cei mai tineri exploratori în lumea animalelor sălbatice, folosind un format prietenos pentru copii, inspirat de revista de mare succes National Geographic Little Kids. Această nouă referință captivantă pentru cei foarte tineri reflectă forma pătrată a revistei, fonturile ușor de citit și conținutul amuzant, pentru a-i face pe cei mici să fie încântați cu fiecare pagină colorată.

Prima mea carte despre animale pentru copii Little Kids dedică câte patru pagini fiecăreia dintre cele 32 de creaturi de mare interes, inclusiv delfini, tigri, fluturi, broaște, pinguini, lupi și panda. Peste 150 dintre cele mai fermecătoare fotografii de animale de la National Geographic ilustrează profilurile, care prezintă exact genul de date pe care cei mici vor să le cunoască – mărimea creaturii, regimul alimentar, casa și multe altele.

Un text accesibil copiilor explică modul în care părinții animalelor au grijă de puii lor, cum se schimbă puii de animale pe măsură ce cresc și cum învață să vâneze și să mănânce. Textul scurt, caracterele mari și profilurile atrăgătoare sunt perfecte pentru ca micii cititori să se bucure singuri, sau pentru ca părinții și alte persoane care se ocupă de animale să le citească cu voce tare. Aceste povești cu animale vor deveni rapid favorite la ora poveștii, la culcare și în orice alt moment.

CLICK AICI PENTRU OFERTĂ

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
person holding baby's feet

De la câte săptămâni poți naște prematur?

Next Article
miopialacopii

Miopia la copii - un ghid practic pentru părinți

Related Posts