tocana

Tocăniță arăbească cu carne

Sunteți în căutarea unei rețete speciale care să vă ofere oportunitatea de a vă răsfăța familia? Iat-o!

Tocăniță arăbească cu carne

Ingrediente

500 de grame de carne tocată (de vită, de miel sau de oaie)

2 cepe mari, tocate mărunt

3 căței de usturoi, tocați mărunt

2 roșii, tocate mărunt

1 ardei gras, tocat mărunt

1 linguriță de boia de ardei dulce

1 linguriță de cimbru

1/2 linguriță de oregano

1/2 linguriță de piper negru

1/4 linguriță de sare

1/4 cană de ulei de măsline

Mod de preparare

Încingeți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.

Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până când se înmoaie, aproximativ 5 minute.

Adăugați carnea tocată și gătiți până când se rumenește, aproximativ 10 minute.

Adăugați roșiile, ardeiul gras, boiaua de ardei dulce, cimbrul, oregano, piperul negru și sarea.

Reduceți focul la mic și fierbeți la foc mic timp de 30 de minute, sau până când sosul se îngroașă.

Servire

Serviți tocănița arăbească cu carne cu orez, cu pâine (pită) sau cu mămăligă.

Tips

Pentru o aromă mai intensă, puteți adăuga 1 lingură de pastă de roșii sau 1 linguriță de suc de lămâie. De asemenea, puteți adăuga alte legume, cum ar fi morcovi, cartofi sau fasole verde. Dacă doriți o tocăniță mai picantă, puteți adăuga 1/2 linguriță de ardei iute măcinat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
supa spanach

Supă cremă de spanac cu iaurt

Next Article
salata 1

Salata grecească cu mai multe feluri de brânză

Related Posts