chocolate cake

Dumicat

Ingrediente:

  • 250 gr cozonac,
  • 500 ml vin dulce,
  • 150 gr zahar,
  • Coaja de lamaie rasa,
  • Un baton de scortisoara mic

Mod de preparare:

  • Vinul se pune la fiert cu zaharul, coaja de lamaie si scortisoara.
  • Cozonacul ( se folosesc felii uscate de cozonac), se taie cubilete si se pun intr-un bol.
  • Se toarna deasupra vinul fiert si se amesteca usor cu o lingura de lemn. Bolul se da la rece si se lasa pana se Umala cozonacul si absoarbe bine vinul.
  • Se poate servi presarata cu nuca macinata.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
woman in black long sleeve shirt holding white smartphone

Bolile copilăriei

Next Article
uramaki on chopping boards

Drob

Related Posts