uramaki on chopping boards

Drob

Ingrediente:

  • 500 gr maruntaie de miel,
  • doua bucati de carne de miel mai grasa,
  • 4 oua,
  • 30 gr pesmet,
  • 25 gr smantana,
  • 30 ml ulei sau 25 gr untura,
  • 50 ml coniac,
  • 4 fire usturoi verde,
  • 4 fire ceapa verde,
  • o legatura de patrunjel verde,
  • sare,
  • piper,
  • prapure.

Mod de preparare:

Maruntaiele se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Separat se fierb bucatile de carne. Se lasa sa se raceasca si se toaca, iar ficatul se taie bucati foarte mici cu cutitul. Se amesteca intr-un vas impreuna cu celelalte ingrediente. Se unge o tava cu untura sau ulei, se asterne in ea prapurul dupa ce a fost curatat cu sare si otet, se aseaza umplutura si se inveleste cu marginile prapurului. Se mi unge drobul cu untura sau uleiul, dupa care se da la cuptor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
chocolate cake

Dumicat

Next Article
grilled meat on black ceramic plate

Miel în sos de iaurt

Related Posts