stainless steel fork on red sauce

Ardei umpluți cu carne

Ingrediente:

  • Carne – 360 g,
  • Ardei gras – 6 buc,
  • Ulei – 60 ml,
  • Orez – 20 gr,
  • Ou – 1 buc (sau galbunus sub 1 an),
  • Verdeata – 1015 gr,
  • Sos de rosii – 600 ml

Mod de preparare:

Se curata ardeii de miez si cotoare, se spala si se oparesc sa nu fie amari. Se toaca carnea ( eu prefer de piept de pasare), se amesteca cu jumatate din cantitatea de ulei, cu orez, cu verdeata tocata marunt si oul. Se umplu ardeii si se fierb cca o ora intr-un sos de rosii la care se adauga si restul de ulei. Se pot servi cu smantana sau iaurt.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
apples on white ceramic bowl

Budincă de dovlecel și măr

Next Article
m0du tay4g

Supă de pasăre cu găluște

Related Posts