apples on white ceramic bowl

Budincă de dovlecel și măr

Ingrediente:

  • 1 dovlecel,
  • 1 mar,
  • 200 gr branza de vaci,
  • 1 ou (sau un galbenus de ou pentru copii sub 1 an),
  • 2 linguri gris,
  • 1 lingurita zahar,
  • 100 ml lapte

Mod de preparare:

Se rad dovlecelul si marul pe razatoarea mica. Se bate oul si se amesteca cu toate ingredientele.

Se unge un vas termorezistent (yena)  cu unt si pesmet, se adauga compozitia si se coace la cuptor la foc mic cca 20- 30 minute. (pentru ca are gris poate fi servit copiilor incepand cu 7 luni, dupa introducerea glutenului in alimentatie)

Observatii:

  • pentru copiii sub un an, se foloseste numai galbenusul
  • adaugarea zaharului nu este obligatorie, budinca iese foarte gustoasa si fara.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
rectangular white tray

Budincă de dovlecel cu carne (peste 7 luni)

Next Article
stainless steel fork on red sauce

Ardei umpluți cu carne

Related Posts