brown and red dish on brown wooden tray

Ardei umpluți

Ingrediente:

  • 1-2 ardei de marime mai mica,
  • 1 ceapa mica sau praz,
  • 1 galbenus (daca bebe are peste 7-8 luni),
  • 300 gr de piept de pui tocat,
  • 1 lingurita orez,
  • 1 lingurita iaurt sau smantana,
  • 1 rosie fara samburi,
  • patrunjel verde

Mod de preparare:

Se amesteca carnea cu orezul, prazul sau ceapa, rosia, patrunjelul tocat si galbenusul iar cu umplutura obtinuta se umple ardeii curatati de samburi. Pentru a nu pastra un gust amar, se oparesc inainte de a se umple. Cu o felie de rosie sau capacul de la ardei se acopera umplutura si se pun la foc mic. Se poate pune la fiert si un pic de bors.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
bowl of stew salmon

Ciulama de pui

Next Article
soup with green leaf on white ceramic bowl

Supă cremă de gulii

Related Posts