bowl of stew salmon

Ciulama de pui

Ingrediente:

  • 200g carne pasare,
  • 1 ceapa mica,
  • 1 morcov,
  • 1 jumătate radacina de patrunjel,
  • 1 lingura ulei,
  • 1 lingurită faina,
  • 50ml lapte,
  • zeama de carne

Mod de preparare:

Bucatile de carne se fierb impreuna cu zarzavatul tocat. Separat, intr-o cratita, se incinge uleiul, se adauga faina amestecata cu lapte  si cu zeama de carne, amestecand mereu cu telul, sa nu se formeze cocoloase. Se fierbe pana cand capata consistenta unei smantani groase, se adauga bucatele de carne si se mai da un clocot. Se serveste fierbinte cu mamaliguta.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
meat with sauce in black bowl

Ficat de pui cu legume

Next Article
brown and red dish on brown wooden tray

Ardei umpluți

Related Posts