meat with sauce in black bowl

Ficat de pui cu legume

Ingrediente:

  • 1 ficat,
  • 1 cartof,
  • 1 morcov mic,
  • 1 jumătate de dovlecel,
  • 1 lingurita de smantana/ iaurt ,
  • marar – cateva fire,
  • 2-3 fire patrunjel

Mod de preparare:

Ficatul se pune la fiert separat de legume cam jumatate de ora. In apa  clocotita se punlegumele si inainte cu 10 min. de a opri focul se adauga si verdeata (patrunjel si marar). Apoi se scot toate legumele, se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit legumele, se amesteca impreuna cu ficatul la blender si cu lingurita de smantana sau iaurt.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
cooked food on white ceramic plate

Musaca cu carne și legume

Next Article
bowl of stew salmon

Ciulama de pui

Related Posts