cooked food on white ceramic plate

Musaca cu carne și legume

Ingrediente:

  • 3-4 dovlecei,
  • 4 -5 cartofi,
  • 3-4 vinete,
  • 50 ml smantana,
  • 1 lingurita de unt,
  • 1 ou,
  • 200 gr carnea tocata (pui),
  • ceapa

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se  taie cubulete si se pun la fiert pentru a se face piure de cartofi, cu unt. Se pune un rand de piure, un rand de dovlecei, unul de rosii si tot asa, se bate smantana cu ou si se toarna peste, se poate pune cascaval ras deasupra. Daca doriti se poate adauga carne tocata calita cu ceapa (ceapa se caleste cu un pic de ulei si apa) si se alterneaza si cu cate un strat de carne intre cel de legume.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
soup with vegetable beside chopsticks and glass of water

Supă de chimen cu crutoane

Next Article
meat with sauce in black bowl

Ficat de pui cu legume

Related Posts